Forside   Småtips    Links    Seneste nyt     Deltagere     Kolonne kørsel 

Link til billeder fra 2009/10. Klik her. 

Link til billeder fra 2007. Klik her. Der er rigtig mange at se på!

Link til billeder fra 2006. Klik her.

Turbilleder 2008.


Søndagstur den 21. september.

Vi var 16 cykler der fra Silvan kørte over småveje på Vestfalster, med et lille stop i Vålse Vig, til  Torvet i Vordingborg. Fint vejr, og masser af andre MC'ere på vejene. Jeg fik taget 8 billeder, som kan ses i et album hvis du klikker på billedet her:

 


Søndagstur den 14. september.

Søndag var vi ikke så mange - sikkert grundet lørdagens tematur, men vi fik alligevel en glimrende tur ud af det. Fra Silvan gik det gennem Nørreballe og Stokkemarke, hvorefter vi forlod hovedvejen og kørte ad de små veje forbi Pederstrup og Rewentlovparken, videre gennem Horslunde og Utterslev til Nybølle Strand, hvor vi holdt en lille pause i det ret gode vejr. Pausen gik med at 'sparke lidt dæk' og med at prøve at finde ud af, hvad det var, vi kunne se i det fjerne, når vi kiggede ud over Smålandshavet i den gode sigt. Mod nordøst var det tydeligt at se Vejrø, Rågø og Fejø, mod nord var Stignæs' skorstene og bygninger ganske tydelige, og det var også muligt at se i hvert fald den ene af pylonerne på Storebæltsbroen. Vi var lidt i tvivl om, hvad det var, vi kunne se mod vest, for det syntes at være for tæt på til at være Langeland, men et studie af kortet efter hjemkomsten viste, at det måtte det have været alligevel. Det var nok på grund af  det klare vejr, at øen så ud til at ligge så nær. Da der var nogen, der var opsatte på at bruge penge, valgte vi at køre videre mod Nakskov, og til vores store overraskelse var der helt tydeligt nogen, som må have vidst, at vi kom: I Vindeby var der pyntet med flag og folk havde taget opstilling langs ruten, og da vi nåede Nakskov, blev vi æret med musik og miltærparade på havnen,  hvor vi havde gjort holdt for at få en kop kaffe og lidt at spise. Nogen påstod ganske vist, at militærparaden skyldtes dronningens besøg, men det kan ikke have været tilfældet - hun kom jo først dagen efter; det må simpelthen have været til vores ære :-) Fra Nakskov gik turen tilbage mod Maribo ad sydlandevejen med en afstikker ad vejen mod Rødbyhavn og videre gennem Øster Skørringe til Maribo. Som sædvanlig endte turen med en hyggelig snak ved Shell, inden vi skiltes. Der er ingen grund til at nævne den regnbyge, vi kørte ind i på vejen tilbage fra Nakskov, så det vil vi undlade :-) Det var en fin tur! 
Venlig hilsen
Hanne og Jesper


Lørdag den 13.september.

For femte gang i træk afholdt Guldborgsund Museum en kulturhistorisk tur for motorcyklister. Emnet var i år "Mord og rettergang". På en tur på små 80 km, rundt på Østlolland og Falster, fik deltagerne fortalt historier om bl.a. heksebrændinger, kagstrygninger, radbrækninger, tortur, afhugning af diverse legemsdele, henrettelser og andre folkeforlystelser i 1600-1800 tallet. Der var i år 109 cykler og 138 personer som deltog, heraf en hel del fra os, Silvan Banden.

 


Som nogen vist ved så har jeg afholdt Bold'or Træf i weekenden den 5.-6.-7. september, klik på billedet her, hvis du vil se nogle billeder fra det:

  


Søndagstur den 7.september.

Hermed nogle billeder fra turen søndag d. 7. september. Turen gik fra Silvan i Maribo via små veje over Slemminge, Musse og Kettinge til en lille hyggelig raste- og campingplads ved kysten tæt ved Vantore Strandhuse (lidt øst for Nysted). Her holdt vi en lille pause, hvor vi nød udsigten over havet og hinandens selskab i det perfekte MC-vejr. Herfra gik turen videre til Nykøbing, hvor Bike-Center holdt åbent hus med servering af pølser og sodavand - og ikke mindst en masse andre MC-folk og motorcykler. Fra Nykøbing gik turen via Sundby og Majbølle tilbage til udgangspunktet, idet dog en del stod af undervejs. Vi var ikke så mange, men det var en rigtig god tur. Her er lidt billeder fra vores pause ved stranden ud for Vantore Strandhuse (jeg ved ikke, hvad selve stranden hedder, og den har ikke noget navn på kortet). Min kone og jeg er ret nye i selskabet, men det er dejligt at være med -næsten som at få en ny familie, bare uden svigermor :) Behøver jeg tilføje, at min svigermors interesse for motorcykler er ganske overordentlig begrænset......Jeg håber, at billederne kan bruges, selv om der ikke er så mange og selv om de måske ikke er den bedste kvalitet.
Venlig hilsen
Jesper og Hanne-  det er forresten os på den ældgamle Yamaha XS 650. Klik på billedet her, så dukker der et billede fra efterårets første søndagstur frem:Bakkelukning den 31.august.

Traditionen tro var vi en del hernede fra, der sammen med rigtig mange andre lukkede Bakken i år. Billeder modtaget af "TRIBSA Leif", klik på billedet af det 3-hjulede monster herunder, så dukker der et fotoalbum frem:

   


Coast to Coast tur 2008.

Turen startede planmæssigt og der var hygge og god stemning på Møns Klint Camping fredag aften. Men ak! Så kom der i den grad regn, hele 48mm. Deltagerne blev enige om at aflyse turen lørdag morgen. Men der er dog en del billeder her i albummet, check selv:


Onsdagstur den 23.juli.

Fantastisk vejr. Flot tur, der først gik til Lundehøje havn, så videre til Høvænge havn, hvor vi nød den medbragte kaffe og en masse hjemmebag. Tak til dem der havde bagt kage. Nogle af os sluttede som vanligt på Shell i Maribo...... 


Hilsen fra Leif Birk.

Leif Birk arbejder i New Zealand for tiden, han har sendt disse billeder af nogle lidt specielle cykler. "Verden hurtigste Indian", der er lavet en film om manden der byggede den med Anthony Hopkins i hovedrollen.


Onsdagstur den 9.juli.

Rigtig mange var vi der kørte til Stubbekøbing over Corselitze, Hesnæs og andre smukke steder på Øst Falster. Tak for billederne som kommer, også denne gang, fra hr. Lund.


Onsdagstur den 2.juli.

Vi var 47 cykler med Åge i front, turen gik til Vordingborg Torv over småveje på Vest og Nord Falster, vi holdt et lille stop ved dæmningen i Vålse, og så gik det ellers til torvet i Vordingborg. Åge har sendt 12 billeder til ugens fotoalbum, klik her:   


Onsdagstur den 18.juni.

Grillaften i Sortsø hos Hannes mor og papfar. 40 personer havde tilmeldt sig og, vi rundede vist de 50 deltagere. Godt vejr, førsteklasses forplejning. Stort tak til Hanne og hele familien for en hyggelig aften. Der blev samlet ialt 734,50 kr. ind til driften af hjemmesiden det næste års tid. De penge dækker rigeligt omkostningerne. Klik på billedet her, så dukker der et fotoalbum frem med ialt 34 billeder, taget af en vores flittigste fotografer, nemlig hr. Ib lund, måske bedre kendt som den pensionerede urmager:


Onsdagstur den 4. juni.

39 cykler. Virago Niels var førerhund. Turen gik ad mange, for mig nye MCveje, til Hyldtofte Østersøbad. Ishuset havde lige lukket da vi ankom, men de fik hurtigt åbnet igen, da ejerne opdagede at dagens indtjening kunne mangedobles, lidt efter os kom der nemlig også en flok fra Nakskov. Jeg har boet på L-F i 54 år, men alligevel ledte Niels os igen ad nogle veje jeg vist aldrig har kørt på før til Hunseby. Brigitte havde fødselsdag og vi var inviteret til kaffe og en tår øl. Rigtig hyggeligt. Billeder af den allestedsnærværende pensionerede urmager. Klik på billedet her, så dukker fotoalbummet op:

(nej, websnedkeren har ikke fået ny knallert, han kigger bare:-)


Tur til Malerklemmen den 1. juni.

Vi kørte fra Silvan til Bruntofte og mødtes med Nykøbing klubben. Vi blev vist alt i alt godt 30 cykler. Så gik det ad de små sydsjællandske veje, med et par stop undervejs, til Malerklemmen, sidst på eftermiddagen kørte vi mod Gisselfeldt for at se veteranudstilling, den var dog æsten forbi, så vi nøjedes med at spise en is, så sydpå igen, nogle af os sluttede på Præstø havn. En rigtig god tur, hvor vi fik kørt lidt. Tak til Per Maler som var førerhund. Klik på billedet her, hvis du vil se et par billeder fra turen:

 


Onsdagstur den 28. maj.

Vi var 25 bikere der kørte en smuk tur til Langø, men da ishuset var lukket ( hvor vover de at gøre slige ting ) så  fortsatte vi til Nakskov, og fik is og derefter til afslutning i Maribo, det var en som sædvanlig hyggelig tur. Mange venlige hilsener hr. Lund. Fotoalbum fra turen her:

o


 Den "Store Tysklandstur" søndag den 25.maj.

Vi var 22 cykler der mødtes søndag morgen ved billetkontrollen i Rødby Havn. Turen gik, både frem og tilbage, over hyggelige småveje til søen ved Pløn, hvor det hver søndag sommeren igennem er en tradition at motorcyklister mødes. Stor tak til Aage for en dejlig tur. Billederne er taget af flere af turens deltagere, ingen nævnt, ingen glemt. 51 billeder, som ligger i tilfældig rækkefølge, så'en er det. Klik på billedet af denne stærkt ombyggede Suzuki GSXR, så dukker der et fotoalbum frem. 


MC bryllup på Maribo Rådhus lørdag den 24. maj.

Lidt billeder fra Helle og Flemmings bryllup. Turen gik til Nysted hvor bryllupsfesten blev holdt. Undervejs var der stop ved Skalkekorset hvor der var lidt "mundgodt.


Onsdagstur den 21. maj.

Omkring 45 cykler ankom til Silvan, herfra gik turen, ad småveje til Kragenæs og det nye ishus på havnen. Lidt efter kom Onsdagsklubben fra Nykøbing. Dette var aftalt i forvejen. Ialt over 80 cykler samledes i Kragenæs denne aften, det gør vi om en anden gang, et andet sted på Sydhavsøerne. 31 billeder i fotoalbummet denne gang taget af Henrik E. og Ibbermand:

   


Onsdagstur den 14. maj.

Vi var omkring 40 maskiner og en smuk tur til Nysted hvorefter vi kørte ad smukke omveje via Sakskøbing og hjem. Vil du se de flotte billeder taget af den pensionerede urmager, samt hr. Aage Sørensen, så klik på billedet herunder: 


Jeppes tur til Ålbæk

Den 3. maj var det igen blevet tid til at åbne ishuset på havnen i Ålbæk. Min kalender var tom denne dag, så jeg syntes lige jeg ville smutte forbi og sige hej. For ligesom at få en tur ud af det, når jeg alligevel skulle ud og køre, valgte jeg at kører en lille omvej. Jeg startede fra hjemadressen, kørte en tur til brugsen i Gedser og tankede, fortsatte til Lellinge, over til motorvejen mod fyn, og så ellers bare videre til Skagen. I Skagen vendte jeg om og kørte ned til Ålbæk, der var mødetid kl 13/00 og jeg drejede ind af indkørslen til pladsen kl 12/59 det syntes jeg selv var godt timet. Arrangøren (Kim) bød velkommen og derefter kørte vi en tur på 30-40 km. Der var indlagt et pitstop hvor der var en forfriskning, man kunne sparke dæk og vande træer. Der var noget vetaran træf samme dag og de var også ude at kører, så vi mødte gamle mc'er flere gange. Ved ankomsten til havnen var der kaffe og nybagt kage til alle, der var 400-500 mc'er og endnu flere mennesker.Ved 16-tiden var jeg henne og spørge Kim, om der ikke var nogen konkurance om længstkørende i år, jeg havde på det tidspunkt kørt 690 km. Han bekladede meget og kom med en lang forklaring om hvorfor der ikke var i år.Han kunne så, for ligesom at drysse salt i såret, fortælle at det egentlig var mig der havde vundet sidste år. Han havde nemlig fundet ud af at ham der fik blusen havde været på ferie i Skagen en hel uge, det er fanme urent trav. Nå men det var en god tur alligevel og vel hjemme sidst på aftenen, havde jeg kørt 1220 km. Jeg havde egentlig lovet mig selv at det var sidste gang jeg ville deltage i denne ishus åbning, men man kan aldrig vide, så måske, tiden må vise. MC hilsen Jeppe.
Ps. lørdagen efter var jeg i Viborg, kørende for en af mine venner der havde købt en mc. der. En lille tur på ca. 550km.
Klik på billedet herunder og se et par billeder fra Jeppes tur:


Søndagstur den 26.april.

Her er nogle billeder fra den 27 april, hvor turen gik til Kalvehave med tur over Vålse og til Vordingborg havn til rygepause i ca. 20 min, og videre gennem Nyrup langs vandet til Langebæk ind over land og gennem Kindvig og Sageby og Viemose til kalvehave. hvor der var kaffepause og turen hjem gik over Møn og Farø. Tak til d'herrer. Aage Sørensen og pensioneret urmager hr. Ib Lund for billederne, klik på billedet her, så dukker der et fotoalbum frem:


Onsdagstur den 23.april.

Turen gik, ad et par omveje, selvfølgelig, til Hannes heste og MC farm ved Tingsted. Der var kaffe og vingummier til alle. Vi takker den ------------ hr Ib Lund for de fine billeder. En særlig tak også her fra redaktionen til den -------------hr.Ib Lund for den medbragte kaffe med chokoladekiks. Klik på billedet her hvis du vil se et par------------ 


Søndagstur til Nyord den 20.april.

I det flotte vejr kørte vi en tur til Nyord kiggede lidt på "storbyen" og havnen, så ind til Stege hvor vi besøgte den smarte cafe' på torvet, sluttede på Shell i Maribo som vanligt. Klik på billedet her af John på Skyttens Harley, hvis du vil de et par billeder fra turen: 


 

Søndagstur til Karrebæksminde den 13.april.

Små 20 cykler mødtes på Silvan. Vi var 15 cykler der kørte til Karrebæksminde i det gode vejr. Den gamle landevej derop, via lidt småveje og Tappernøje gik det hjem igen til Shell i Maribo. Åge tog lidt billeder, som kan ses hvis du klikker på billedet herunder. 


Onsdagstur den 9.april til Kragenæs.

Ja så blev det onsdag, været var rimeligt og en lille flok friske motorcyklister tog hul på forårets onsdagstur. Turen gik til Kragenæs, Peder førte an på sin spritnye suzuki. Som sædvanelig sluttede vi af ved Shell. Nu venter vi bare på at det skal blive lidt varmere og lidt længere lyst.  Jeppe.

Peders nye maskine.


 

30.marts.

Søndagsturen gik over diverse småveje til torvet i Vordingborg. Vi var kun 3 der mødtes kl. 12.30, vi ventede en time, kunne jo være at folk havde glemt at vi er gået over til sommertid, der dukkede dog ikke flere op, vi var 3 cykler, Henning, John og Henrik. Klik på billedet her hvis du vil se et par billeder fra turen: 


Åbning af MC museet den Skærtorsdag den 20. marts.

 

 

 


Link til billeder fra 2009. Klik her. 

 

Link til billeder fra 2007. Klik her. Der er rigtig mange at se på!

Link til billeder fra 2006. Klik her.

 

 Forside   Småtips    Links    Seneste nyt     Deltagere     Kolonne kørsel