Forside   Småtips    Links    Seneste nyt     Deltagere     Kolonne kørsel  

 

FOTOS  FOTOS  FOTOS  FOTOS  FOTOS FOTOS

Turfotos 2011.


Sommer-søndag d. 02. Oktober

På denne skønne indian-summer-søndag, var vi 11 glade mc`ister på 9 cykler.

Anført af Kaj-Verner og Marianne, gik turen over Sakskøbing, Guldborg, Vordingborg, ud over Oreby, Næs og en runde i sommerhusområdet med grusveje, for til sidst at nå Avnø gl. flyveplads / naturreservat.

Efter kaffe-snak og udskiftning af "sporhund", videre ud over V. Egesborg, Svendstrup, Vejlø,  Appenæs og til Næstved. Tur ud langs fjorden til sejlklubben og tilbage til et ishus i byen.  Her solgte de også smørrebrød, til glæde for nogle...   Hjemad over en gang zig-zag med sidste stop i Guldborg.  "Kun" 180 km, men også tid til snak... :-)

Nok sidste søndag i år, med så højt vejr. Næste gang bliver med mere tøj på, måske de uldne underhylere skal frem nu....

høj sol og bikerhilsen fra Leif

021011 006.jpg (2863484 byte)


Søndag d. 25. Sept.

I fantastisk flot "Indian Summer" vejr, samledes i alt 11 motorcyklister på 8 cykler ved Silvans parkeringsplads i Maribo. 

Anført af Bruno og Eva kørte vi ad herlige (manne sving)småveje til Rødvig, den ide var der mange andre MC'ere der også havde fået. 

Så mod Kalvehave, (manne sving igen) hvor vi holdt et lille hvil, så over Møn broen og Mod Lolland. Vi sluttede i Guldborg over en kop kaffe. Kørte tæt på 250 km. Tak til Bruno og Eva for en herlig tur.

Med MC'lig hilsen

Henrik                                                                                                        DSC00659.jpg (137893 byte)

 


Søndag d. 11. Sept.

Den årlige historietur.

Hermed lidt billedmateriale fra årets Kulturhistoriske Mctur. Vi var 77 cykler og 105 personer, og som bekendt kørte vi i rigtig godt vejr, selvom de fleste af os vist fik en lille skylle på vej til Rewentlov.                                                            

Vi ses. Henrik                                                                              klik på Rewentlow, se billedserien.

Historietur 11. sept. 2011 001.jpg (104709 byte)             

                                                                                      flere billeder fra:      Aage Sørensen    Claus Aagesen


FYN RUNDT 2.-4. Sept.          + 6 nye billeder fra Alex og  nu flere fotos fra Kaj og Marianne

Bedre sent end aldrig og på utallige opfordringer følger hermed lidt om turen.

Indledningsvis vil vi gerne takke for de mange positive tilbagemeldinger, og ikke mindst for det gode humør og den gode stemning på vores Fynstur.

I strålende solskin mødtes vi med Bruno og Eva på Shell-tanken i Maribo og fulgtes til Tårs, hvor de fleste allerede var mødt op - bemærk billedet hvor Kaj-Verner kærligt støtter sit muskelbundt/vilddyr.

Efter råhygge på øverste dæk i god stemning/humør og solskin var der samling på kajen i Spodsbjerg, og vi kørte så i samlet flok til MC-Camp i Ringe.

Til glædelig overraskelse for alle var stedet rigtigt hyggeligt, vi blev budt velkommen af Tina med frisklavet kaffe, og da gemalen Kim oplyste, at baren var åben, medførte det glade udbrud fra de fleste, tørsten kunne nu slukkes, inden kaffen. Én time efter ankom John og Lisbeth sammen med Ejvind og Britta, så alle 16 deltagere nu var samlet.

Som planlagt var der lagt op til en skøn aften med hyggesnak og mobning af den stakkels Harley, der udover ”at have sjæl”, overhørte ejerene af de mange kopi-maskiners misundelige ytringer.

Jeg skulle nok lige putte lidt malurt i det misundelsesbrød, som Bjarne P. slog op, da han frejdigt og skrupgrinende erklærede, at han havde hørt på færgen, at der var 10 motorcykler og een Harley.

Senere bemærkede jeg med skjult fryd, at der var nogen der snakkede om problemer med deres ”ris-kogere”, bl.a. smuttede Jack for sig selv, da hans blev for varm, og derfor måtte luftes, men da han imidlertid savnede selskabet, sluttede han sig senere til gruppen.

Bruno var så venlig/diplomatisk, at han ubemærket fik startet grillen, det satte skub i de mange grillmestre, bordet blev dække af nogle friske piger, og så satte de sig bare og sludrede – nåh ja vi mænd måtte så til at servicere og således demonstrere vores kulinariske evner med veltillavet grillmad - vi mænd kan bare det dér. Se bare Dannies foto af skumringshygge omkrig bordet – til oprydning/opvasken havde nogle få piger igen enegi, der var nok ikke plads til alle i køkkenet. Lidt efter lidt tørnede alle ind.

Lørdag morgen var med ”guld i mund” som forventet, og morgenmaden stod klar. Eva så ud som hun havde sovet på en fakirseng, og Jack påstod, han ikke havde sovet, gammel smølf alias Jørn var enig, han blev vækket hele tiden af Jack´s sover du ? Bortses fra det, var alle klar til Nordfyn´s turen.

Da cyklerne, Harley´en og Otto`s Triumph blev startet, erklærede Bruno, at hans ikke ville starte, så tog fanden ved Kaj-Verner, det skal den skú, fluks var han af cykel og afsted med Bruno, han fik ret.

Så kom vi afsted, men min spritnye GPS, syntes, at vi skulle en tur tilbage til MC-Camp (så vi kunne sikre os, at alle var med). Da jeg kom hjem, fandt jeg fejlen, den var ikke opdateret korrekt.

Så gik turen forbi Egeskov Slot, gennem det smukke landskab og små veje forbi Lykkeholm Slot, Juelsberg Herregård til det det smukke Holckenhavn Slot, med en tvungen pause, mens gammel smølf fandt sit kamera (med alle de flotte billeder han tog, forstår man bedre, at han ville være sidste mand i gruppen). Så skulle der tankes, nærmeste var Ole´s tank, hvor kun den ene pumpe virkede, så endelig afsted forbi Gudmehallen mod Kerteminde.

De lange tisse/ryge pauser og tankproblemet, og ikke mindst elastikkørsel, rykkede min tidsplan, så jeg sprang Romsøbåden, Messinger og Gabet over og kørte direkte til Vikingemuseet, hvor der var noget, jeg skulle se, viderer forbi Ulriksholm Slot mod Odense, Glavendrup Gods, Skamby Kirke,  af 327 og 162 forbi Gyldensten Slot gennem Jerstrup Skov til Bogense, tilbage af Huggetvej forbi Vejby Fed til Strib og så af den gamle Strandvej langs Lillebælt under broen mod Middelfart og Hindsgavl Slot til Skovgrillen på Brovejen 353, et rigtig samlingspunkt for MC-folket, hvor jeg havde planlagt, at vi skulle spise (John´s alternative madsted pga tidsnød) havde slukket sulten, men det blev da til gratis kaffe. Videre over Svinø gennem det smukke fynske landskab mod Assens, vores gennemsnitsfart var nu nede på 36 km/t.

Jeg besluttede derfor at dreje på håndtaget og køre hjemover uden at se bl.a. Krengerup Slot og Lydinge Mølle, tilbage til MC-Camp, som vi nåede inden maden kom.

Som planlagt kom Helle Sandbjerg med en kæmpe anretning af velsmagende mørbradbøf og hjemmelavet æblekage. Tina på MC-Camp strålede, da vi ikke orkede at spise alt, hun reddede sig en svingede skål med såvel hovedret som dessert og igen serverede kaffe. Bunden var nu lagt til råhygge på denne rigtige lune sommeraften.

 

Søndagshjemturen

Efter en sen start rullede vi forbi Ravnholt Gods, Hesselagergård tilbage forbi Glorup Herreggård mod Lykkeholm Slot, Egeskov mod Brændegård Sø og Brahetrolle Slot ad små veje til Arresø med kulturperlen Arreskov Slot. Derefter over gårdspladsen på Sandholt Gods, hvor nogle vendte snuden hjemad, og vi 8 tilbageblevne hilste lidt på Svannige Bakker, tiden løb så Faldslev måtte vente til en anden gang. Sultne kørte vi til Havnecaféen i Faaborg og spiste frokost. På cyklerne igen over dæmningen på Nakkebølle Fjord, forbi Lodshuset og Fjællebro, Ollerup Sø, Hvidkilde Sø forbi Nielsstrup Hovedgård. Derefter mod Langeland igennem Valdemar Slot til Rudkøbing, hvor vi slappede af over en kande kaffe, inden turen til færgen og hjemad. Fik lige vinket farvel til Ejvind og Britta ved Maribo.

 

Tak til alle, der medvirkende med deres positive indstilling og gode humør på vores tur.

 

Ps. De indlagte billeder er tyvstålet fra de 244 billeder jeg har modtaget fra andre deltager.

 

Vivi & Alex

 


Søndag d.28 / bakkens lukning

Vi var 13 MC`ere samlet i Maribo til bakke-lukke-tur.

Fin tur, næsten uden regn, fik hilst på de ca. 10.000 andre bikere inde på Nørrebrogade og taget en masse billeder, afsluttende med stegt flæsk (vanen tro)

 

Bakkelukning 078.jpg (99926 byte)                                                         P8284021.jpg (137058 byte)

Her en serie fra undertegnede samt Henrik Elmer                            og en serie fra Tina Jørgensen

( og tro nu ikke, at det kun drejer sig om stegt flæsk det hele....)


Søndag d. 21. August

Fra Dannie er modtaget denne serie snapshots fra turen.

7 cykler og 24 grader og 145 km tur.Turen gik til Næstved over Storstrømen,små veje ved Gavnø over de fleste lyskurve og så mod Præstø/Bårse,men først kaffe/spise STOP ved Skovgrillen.Der efter gik turen mod Bårse rundel ,ned mod Vordingborg ,HJEM AF

ifone 056.JPG (1305687 byte)


Lørdag d. 20. August  Torvetræf i Maribo

Hermed et par billeder fra Torvet i Maribo. Mit mere eller mindre velkvalificerede gæt er at der var omkring 120- 130 cykler.

Vi ses.   Henrik

DSC00525.jpg (119199 byte)


Tur søndag den 14. august 2011.

Dèr stod så Alex og Vivi foran Silvan og skuede efter medkørere, kort efter ankom Finn, der bare ville sige hej, så kom en brølende Wild Star med en frisk Bjarne, 

(hvis jeg husker rigtigt), ja så var vi da 3 på 2 cykler, der ville ud at køre. Til trods for at vi "kun" var os, var Bjarne stadig frisk. 

Så afsted af motorvejen til Bogø efter dæmningen ad små veje mod Klintholm, hvor Vivi inviterede på kaffe, efter en kort pause kørte vi mod klinten gennem det smukke barkede landskab og igennem skoven mod klinten, hvor vejen bar tydelige spor af det voldsomme regnvejr.

På vej hjem stoppede vi ved Højland Auto for at se på russiske veteranmaskiner og fik en hyggelig sludder med ejeren, der velvillligt stilllede sit kundetoilet til rådighed, som "samtlige" deltagere trængende benyttede sig af og så igen kunne smile, hvilket gav anledning til, at han påtog sig at tage et billede af den samlede "søndagsgruppe". Da Vivi konstaterede, at det nu begyndte at dryppe, kom vi på cyklerne. Undervejs blev besluttede vi at tage til Vordingborg for at få is. 

Den fik vi hos My Ice - næsten på hjørnet af torvet - det var ulejligheden værd, den bedste is (softice) til dato.

Derefter gik turen hjemad med lidt vand fra oven til Sakskøbing, hvor vi sendte en MC-afskedshilsen til Bjarne.

Nu mangler vi bare at høre, hvor stor tilslutning der er til Fyn´s turen den 3. september.

Mange MC-hilsener

Vivi & Alex

den samlede søndagsgruppe..


Fredag d. 5. August

29 deltagere på ca.19 cykler, deltog i årets Saxinefest, hvor Sakskøbing handelsstandsforening havde inviteret os på stegt flæsk, persillesovs m.m.

Nok årets korteste tur, fra mødestedet Shell i Sakskøbing og knap 2 km op til maden.

Se billederne, der taler for sig selv, der var bare hygge og god mad:

060811 020.jpg (2689727 byte)

Følgende bedes indsat på mc-tur:

Kære Leif.

En stor tak skal du have for et godt tilrettelagt arrangement og så var det tillige helt gratis. Jeg må indrømme, at du som lovet levede op til at have reserveret de allerbedste - aftørrede - pladser, tæt på musikken samt madudlevering - øllet var lidt længere væk, men pyt. Vi råhyggede os med de omkring siddende MC-venner, 

stor "mobning" til trods.

Kaffen og kage fra Herman var toppen - ikke mindst kagepynten, som Henrik godt hjulpet af Anne's helt specielle udskæringsteknik sikrede sig, og som han sagde, mens han slikkede sig om munden med et skjult smil, det er til mit barnebarn. Ifølge min "bedre" halvdel resulterede dette imidlertid i et meget lille stykke kage til ham, der slet ikke stod i relation til den mængde stegt flæsk, han havde indtaget.

Endnu en gang tak for din indsats.

Mange MC-hilsener

Vivi

Bagsædepassager på en Harley

Søndag d. 31. juli

10 mc`ere samlet til tur, denne varme sommer-søndag.  God tur ud over landet over Radsted - Majbølle - motorvej til pause på Farø.

Herfra videre op over det aller sydligste Sjælland via Kalvehave til "Færgemandens traktørsted, lige før Stege.

Efter indtagelse af div. is, pølser og ungpigekød (nemlig), gik turen videre gennem Stege og ud på div. blinde veje, inden Jan førte os sikkert hjem, gennem nogle flotte landskaber.

Dagens foto bringer dig videre:                                                            DSC00493.jpg (100271 byte)

Onsdag d. 19. Juni

MC-Grill-tur

Hanne Kylling var endnu en gang vært og arrangør til denne efterhånden gode tradition.

13-14 stykker mødte til samling i Maribo, hvorefter Hanne førte an til en god tur over Guldborg, videre rundt på de hyggelige veje på Falster,

der endte hjemme hos Hanne og Bob. Her trakterede de med hjemmebagte boller og herlig lagkage med  slettet censureret!  og jordbær!

Her afventede vi dagens eneste regnbyge ville drive over (ellers var vi næsten uden regn på hele turen, selvom vi kørte direkte efter de mørkeste skyer...)

Herefter endnu en god tur rundt på Falster og videre gennem Nykøbing til Lolland, hvor vi kørte til en spændende nyhed.

"Sydhavsøernes MC-camping" der stadig er under opbygning, (og hvis alt går vel, kan åbne til næste år)

Her havde Jan ryddet op i byggeriet og stillet den fineste kantine til rådighed for alle os.

Grillene var kørt i position, kaffemaskinen røg på gulvet og rigtig hygge.

En tur rundt med fortælling om hele pladsen og hvor meget forarbejde der er, inden der kan tages imod mc-campister.

(det skal nok blive godt.)

Så kom der nogle pølser og godt kød på grillen, det var godt!

Et stort TAK til Hanne Kylling, hendes familie og medhjælpere for et rigtigt godt arrangement.!

det var en god dag.!

Venlig-biker-hilsen. Leif

Kylllingetur 066 hanne.jpg (521614 byte)

Klik på Hanne`s mad (hvis I kan se den)

Onsdag d. 8. juni

Så kom regnen........

Hermed lidt billeder og en lille beretning fra denne uges onsdags tur:

Der kommer sgu nok ikke nogen sagde jeg til fra Elmer, men nu skal de nye støvler og det nye tøj altså afprøves i regnvejr. Kørte til Silvan og røg en smøg, mens jeg ventede. Ganske rigtigt. Jeg var den eneste der mødte op.

Blev enig med mig selv om at køre i den retning hvor der var flest skyer, nærmere bestemt med vest. Fulgte Marquerit ruten helt til Tårs. I starten var vejen bare våd, med lidt småregn af og til, men så kom der regn, hold da op, det pissede ned, blev lidt våd på maven, men ellers holdt det nye tøj og støvlerne vandet ude, handskerne var meget tunge (våde) da jeg nåede hjem igen ved 9 tiden. Vi ses måske næste onsdag. Henrik Elmer.

Den 8. juni 2011 001.jpg (153880 byte)

Søndag d. 5. Juni

Turen gik til Karrebæksminde, vel anført af Niels & Lone i front, landevej til V.Egesborg og så noget med margueritrute derudaf.

Solen stod højt og det var bare bade-strand-vejr.

Må tilstå, at vi nok skilte os lidt ud, der i Karrebæksminde, hvor piger vimsede rundt, kun i bikini (eller det var mindre) 

alt i medens vi stønnede i varmen, i fuldt køredress.  Det var der råd for (se billederne her)

Hjemturen mere zig end zag, downunder Næstved, så vi fik set en masse.

050611 004.jpg (1501791 byte)

 

Lørdag d. 28. Maj

Maj-fest i Nysted.

Fra Henrik Elmer følger dagens tekst og billeder:

Hermed et par billeder og lidt om dagens tur:

4 var vi som kørte til Nysted og fik en fadøl, som Handelsstandsforeningen var sponsor for. Startede fra Silvan, og så gik det ad Marquerit ruten bl.a.

forbi Røgbølle sø, hvor vi gjorde et lille ophold for at studere ørne, dem var der nu ikke nogen af, så vi kørte til Nysted og mødtes med små 10 stykker fra Bruntofte klubben og nød en fadøl til tonerne af Country musik og linedance.

Den 28. maj 006.jpg (89565 byte)

                                                  Lørdag d. 7. Maj.                                                                  

Brigitte har fået motorcykel.

 En af landsdelens mest hårdkogte bagsæderockertøser har fået motorcykel, i går, lørdag 07/05 kl ca 19 00, strålede Brigitte's ansigt om kap med den nedafgående sol. Vi befandt  os i en have, i Vildbjerg, 20 km nordvest for Herning (hvor fanden er Herning?) hvor handlen netop var indgået. Forhistorie: Brigitte havde via den blå avis fået kontakt med en mand der havde en Suzuki gsx 600 f til salg. Jeg havde lovet at være chauffør og kl 12 15 tog vi så med færgen fra Tårs, manden var først hjemme kl 18 så derfor den lidt sene afgang. Vi havde en god tur derop det var jo fint vejr, dog blæste det noget. Efter en spise pause og senere en tisse pause, ankom vi i god tid til Vildbjerg. På en tank, mindre end 100 m fra adressen vi skulle til, fik vi lidt at drikke, mens vi ventede på at manden skulle komme hjem.

Endelig var tiden inde, Brigitte var rystende nervøs, spændt som en lille pige juleaften, ildrød i hovedet og havde absolut ingen problemer med at holde varmen, da vi kørte de sidste få meter mod vores mål og endelig, der i indkørslen stod den og skinnede og nypudset. Jeg tror der var gensidig kærlighed ved første blik. Vi kikkede på dyret fik hver en prøvetur, jeg har lovet hende ikke!!! at sige hvad der skete da hun skulle prøve. Mc'en virkede rigtig okay, så der blev som sagt handlet og så skulle vi hjemad, stolt som en pave begav hun sig ud på de jyske lande og motorveje. Da færgerne ikke sejler lørdag aften, vidste vi på forhånd at vi skulle over Storebælt på hjemturen. Vi spiste i Vejle og da vi skulle videre sagde jeg til hende at hun bare skulle holde de pauser hun havde behov for, hun er jo ikke vant til at sidde i den ende på en mc. Hun er sej, hele vejen fra Vejle og til Storebælt i et stræk, 120-30 kmt i en strid modvind, der flere gange truede med at knække min nakke, samtidig var det pissekoldt. Inden vi begav os ud på broen, holdt vi ind på en tank for lige at tage de lange underhylere på, vi fandt en mørk krog hvor vi mente vi kunne stå nogenlunde uforstyrret. Nu er det jo sådan, at for at få jenslyner på, skal man jo have det meste af tøjet af og det fik os ikke til at fryse mindre. Da Brigitte stod i næsten bar røv og viklers, lykkes det en bil at fange hende i lyskeglen, sikken nogle lyde hun kan udstøde. Vi kom over broen og da vi drejede fra motorvejen mod Næstved, var vi inde og tanke igen, men det var ikke meget der kunne være på, sådan en Suzuki bruger ikke meget benzin, den sniffer bare lidt til det en gang i mellem. Så gik det ellers over stok og sten ned over Sjælland, Falster og til sidst Lolland, kun afbrudt af en kort varmepause i Næstved. Fra Farø og hjem var det ikke længere pissekoldt, nu var det tæske pisse koldt. Kl ca 01 var vi hjemme og en stolt mc ejer kunne gå i seng meget træt, meget glad og enormt stolt.

Så venner hvis i lægger vejen forbi Skagen i uge 29, og ser en ung pige med langt lyst hår, holde på brænderpladsen med en dåseøl højt hævet i den ene hånd og gashåndtaget i bund med den anden samtidig med at der stiger tyk grå røg op fra bagdækket, er det muligvis Brigitte.

Jeppe.

Ps, nu er det jo ikke glæde altsamme, jeg har jo så mistet min, gennem mange år, søde bagsæde veninde og hun kan ikke erstattes. Stort tillykke til Brigitte fra mig.

Billede0187.jpg (496432 byte)                                                                                 Billede0189.jpg (479941 byte)                                                                              Billede0190.jpg (303593 byte)

Søndag d. 8. Maj

Vi var 12 cykler der tog turen over Næstved til Slagelse hvor vi tar på cafe Green kithen og fik lidt at spise(nogle)andre hyggede med kaffe og is.

Turen hjem gik over Solrød,Ringsted,Glumsø,Haslev,Rønnede,Vordingborg over storstrømen og stop Guldborg kaffe,og så var det hjem af. 

Så var der gået ca 6 timer og 275 km. 

Mc hilsen  Theresia Andersen 

mctur 002.jpg (60488 byte)

Klik og klap den dejlige røv...

Onsdag d. 4. Maj

Vi var 5 mand der onsdag den 4. maj kørte en tur ad småveje, med en del gode sving undervejs til Resle Strand på Nordfalster. 

Her nød vi den smukke natur i det gode, lidt kølige, vejr. Derefter strøg vi til Oasen i Guldborg og fik en kop kaffe eller 2, inden turen igen gik mod Maribo igen.

Med MC hilsen

Henrik E.         

Den 4. maj 005.jpg (81938 byte)

Torsdag d.21.04.11  Åbning af MC-museet

Skærtorsdag var så åbningen af museet i Stubbekøbing.

Ca. 30 MC`er samlet fra Maribo til Nykøbing, hvor hen ved ca.1100 havde fundet vej i det gode vejr, til cementens parkeringsplads.

Et flot syn, da den store kortege drog mod Stubbekøbing, (nok ikke lige delt af bilisterne, der pænt måtte vente, til alle havde passeret) vel hjulpet af det lokale hjemmeværnspoliti. 

Medierne var også på plads, her er link til TV2øst: http://tv2east.dk/artikler/1000-motorcyklister-samlet-paa-falster

Efter den vanlige basse og kop kaffe, samledes til videre tur, til åbent hus i Næstved, hvor BikeX og McX havde slået sig sammen om et flot arrangement.

Her var levende musik og masser af mennesker, pølser og kaffe, men fandt dog aldrig det der "bikini wash"....  (havde jeg nu gerne ville se) 

Her er et par billeder fra dagen (håber at modtage flere fra andre der var med)

210411 001.jpg (3217795 byte)

2. Maj. - serien udvidet med yderligere15 "on-the-road" billeder fra Tina Jørgensen 

 

Som kontrast til det flotte forårsvejr, er her link til billeder fra sæsonlukningen 2010  PA242552.JPG (25356 byte)

Søndag d. 17.04.11

Søndagsturen gik ud over vest- og sydlolland. Vel anført af Jeppe, over stok og sten mest jord, gik turen via Hillested, og langt ud på landet. Her afstår jeg, fra at fortælle nærmere, men blandt højdepunkterne kan i flæng nævnes, forbi Ryde hovedbanegård, nær Christianssæde, Toreby (ja altså ikke på østlolland) og mange flere, små flækker... Jo, vi var på landet.  Endte i Rødbyhavn ved "perronen" (der altså ikke nogen station)  I alt, en god tur.  Tak Jeppe!

DSCI0008.JPG (3580774 byte)

Torsdag 31.03.11   Åbning af Bakken:

Hej 
Her er nogle få billeder af vores tur til bakken Torsdag den 31. marts
Det var en våd tur da vi skulle køre fra Nørrebrogade, Hanne og Jeg mødtes med de andre på rastepladsen Karlslunde og så kørte vi sammen til Nørrebrogade i nogenlunde godt vejr, til glæde for Jeppe (og os andre) var der gratis pølser og kaffe, da vi kørte fra Nørrebrogade blev det desværre regnvejr, og det var det hele turen hjem
MVH  Ejvind                                                                                              klik på billedet:

 

Søndag d. 13-03-11

Hej mc piger og drenge, så er vi i gang igen, efter en lang og kold vinter. Søndag d. 13/03 var vi tre friske gutter der mødtes ved Silvan, Bruno, Rysse og undertegnede. Da mine tarme skreg efter føde, blev det hurtigt besluttet at køre til Rødbyhavn og besøge Jonna i grillen ved brugsen. Pga min skrigende tarm, kørte vi direkte derned af landevejen, anført af mig, bagest Bruno, hver en stor suzuki 1400, i midten Rysse på noget småt fra yamaha. Det var godt med lidt at spise og bagefter bød Jonna på kaffe. Vejret var herligt og vejene gode, omend der stadig var lidt salt på endnu. Så kære venner pump cyklen, hiv mølkuglerne op af lommerne,  spænd hjælmen og kom ud og nyd det tidlige forår.  Håber vi snart ses på vejene igen.  Hilsen Jeppe.

Billede0104.jpg (1087297 byte)

 

Søndag d. 27-02-11

kørte vi sammen med Nakskov MC, i deres bus til MC Show i Øksnehallen.

Tak for en rigtig god tur.  

Har lagt nogle få fotos ind fra messen.

Klik på pigerne:  DSCI0028.JPG (3287790 byte)                          

Nogen der har gode billeder?  så send dem endelig til Leif. (også de mindre gode)

 

 

 

 

 
 

 

 Forside   Småtips    Links    Seneste nyt     Deltagere     Kolonne kørsel